BitCoin
of negeren of goed leren

Vrijheid 
Deel II

Herhaling:
Kijk ECHT naar dit filmpje.

* Mocht je het vergeten zijn. Doe het dan nu alsnog. Problemen om Engels te volgen? zet dan de ondertiteling aan. -Bij instellingen ondertiteling kiezen en daar Nederlands aanklikken- 
 

Herhaling:
DISCLAIMER:
Alles hier uitgedrukt is een opinie en geen investeringsadvies! Doe je eigen onderzoek voordat je ook maar iets doet of investeert. De informatie die wordt gedeeld is uitsluitend voor educatieve doeleinden. Neem en houd zelf controle

Herhaling:
Investeer pas echt in bitcoin of welke coin dan ook als je echt weet hoe het werkt.
Ga niet traden met veel geld en weinig kennis. Als je gaat traden, doe het dan met weinig geld en veel kennis.

Deel II
Traden
Eerst stap 2 t/m 5 nog een keer

 • Al doende leert men
 • Oefening baart kunst
 • Herhaling is de kracht van de reclame
 • Hoe meer getraind, hoe beter het resultaat
 • Wat je ook doet, of je bitcoin alleen gaat gebruiken als belegging of dat je ook wilt gaan traden, herhaal dan gewoon alle stappen die je in deel I hebt geleerd. Koop nog eens voor een tientje credits en een keer voor 40 euro en een keer voor 60 etc, en zet dat iedere keer binnen Litebit weer om in bitcoin.
 • Dit is puur en alleen om jezelf hiermee te oefenen en vertrouwd te maken met hoe je litebit gebruikt. Daarna kan je overgaan tot het op een veiligere plaats zetten van je geld. De zogenaamde koude en warme wallets. Daar kom ik in deel III op terug.
 • In deel II wil ik je alvast bekend maken met iets waar je heel veel geld mee kan verdienen en heel veel geld mee kan verliezen. Het traden. 
 • Diegene die mee wil gaan traden wil ik met alle liefde en plezier daarin bijstaan. Ik ben geen expert, maar volg de mensen die zich expert noemen wel (die kletsen elkaar overigens net zo vaak na dan ze elkaar tegen spreken) en gebruik de kennis die ik heb opgedaan en nog dagelijks opdoe om VERANTWOORD te traden. 
 • ALS je mee wilt doen en het traden wilt LEREN dan heb ik slechts één eis/verzoek. GA NIET traden met veel geld en weinig kennis, maar ga traden met WEINIG geld en veel kennis. LEER HET MET HOOGUIT TIENTJES
 • VANAF komende maandag 8 juni start ik - de cursus - traden met een groepje mensen dat echt meer kennis wil opdoen over deze vorm van verdienen.

 • Ik heb slechts 2 eisen als je mee wilt doen. De eerste eis is:   
 •   1 - Meld je aan via deze link:  https://www.bybit.com/app/register?affiliate_id=9783&language=en&group_id=0&group_type=1
 • Het klopt inderdaad dat dit via een affiliate/referral link van mij is. De training en cursus kan en wil ik graag gratis verzorgen, maar dat kost me natuurlijk altijd wel wat. Door deze vorm van inkomsten kan er wat in de kosten worden voorzien.
 • 2 - Als je mee wilt gaan traden/traden dan moet je me één ding beloven. De minimale inleg om mee te kunnen/mogen doen bij bybit is 0,2 BTC en het liefst willen ze natuurlijk 0,5 BTC. Dat komt neer op een bedrag van circa € 200,- tot € 500,-  ALS je met mij mee wilt gaan doen en de trainingen wilt volgen dan MOET je me beloven dat je gedurende de eerste 3 weken NOOIT meer zal inzetten dan 25% van wat er op je account staat. Ik begeleid en adviseer je daarin en laat ook zelf zien dat dit echt genoeg is. Dit is niet om je te plagen of winst door je neus te boren, maar je zal zien dat je - net als ik - in het begin weleens foutjes maakt die geld kosten. Op dat moment is het wel zo prettig dat je nog minimaal 75% van je geld tot je beschikking hebt. En geloof me, met een klein bedrag IEDERE dag winst maken loopt enorm op.      

Nog wat extra info voor de traders.

 • Goed begeleiden met een leuk groepje mensen. Dat is alles wat ik wil. Dat lukt me wel als het een groepje is van maximaal 5 - 10 personen. Meer niet, want anders wordt het een wirwar van niemand blij van wordt. Op het moment dat jullie een week of drie verder zijn, kunnen er meer mensen bijkomen omdat jullie dan al antwoord op diverse vragen kunnen geven.
 • De manier van communiceren gaat via een Telegram-app. Je zal zien dat dat als een zonnetje werkt en dat je met -heel weinig - berichten heel veel kan leren en verdienen en ook nog op tijden dat het jou uitkomt.   

Is Klara klaar om te traden?
Meld je aan via de bybit link, geef het me even door en Klaar is Klara