De formule is niet ingewikkeld, het is een kwestie van bundelen van kwaliteit.

 

Hallo Bob,
Het bundelen van de beste krachten en bieden van de hoogste kwaliteit is waar wij ons als leden en ambassadeurs van Aangenamer Leven graag mee doende houden. Dit brengen we dan -stapsgewijs- onder de aandacht en in de markt en groeien daardoor - ook stapsgewijs - naar een conglomeraat waar mensen zich senang bij voelen als het gaat het bewust(er) invullen van de tijd die we hier op aarde zijn.

Graag zet ik een paar zaken op een rijtje die we besproken hebben en actie op (willen) ondernemen.

 1. Bob wordt Ambassadeur van Coöperatie Vereniging Aangenamer Leven UA.
  Dit houdt in dat Bob een winstcertificaat koopt en de jaarlijkse bijdrage voor lidmaatschap betaalt.
  Vanwege een miscommunicatie koopt Bob het certificaat niet voor de € 500,- wat het certificaat nu kost, maar voor de "oude" prijs die de pioniers van Aangenamer Leven hebben betaald. Dit is € 250,-
  De Coöperatie Vereniging Aangenamer Leven UA is/wordt eigendom van maximaal 5.000 ambassadeurs/certificaathouders. 
  Het lidmaatschap per jaar is voor iedere certificaathouder € 250,- en wordt in het eerste kwartaal van het betreffende jaar voldaan.
  Bob maakt derhalve € 500,- over op Triodos rekening NL95TRIO0320082032 van Aangenamer Leven, onder vermelding van: Aanschaf Certificaat plus lidmaatschap 2021.
 2. Aangenamer Leven gaat van Bob artikelen en producten afnemen en onder eigen label verkopen. De prijzen en voorwaarden zijn bekend gemaakt in app-verkeer. De definitieve afspraken en afrondingen hieromtrent vinden plaats op het moment dat Arno en één of twee van de  andere bestuursleden en/of MT-leden bij Bob op bezoek gaan. Afgesproken is dat getracht wordt om dit bezoek, of in de week voor de jaarwisseling of zo spoedig mogelijk daarna te laten plaatsvinden. Arno zal Adri en/of andere MT-leden polsen welke dag het meest schikt en dit communiceren met Bob.
 3. Onze designspecialist en mede bestuurslid Max Koogje, zal de afspraken en afwikkeling aangaande stickers, etiketten, merkvoering etc met Bob bespreken. Max en Bob worden daarover met elkaar in contact gebracht.  
 4. Alle mogelijkheden om ook toe te treden als officieel businesspartner zullen ook tijdens het bezoek worden doorgenomen.
 5. Bob treedt toe tot de Bitcoin hobby beleggingsclub van Arno. De details hierover staan beschreven op https://www.conceptmanagers.com/btc-hobby  Het bedrag waarmee Bob instapt (Op dit moment is de limiet € 2.500,- ) dient te orden overgemaakt op de KNAB rekening: NL92 KNAB 0402 8315 86 TNV: G.A. van Veen - Aangenamer Leven. Deze betaling dus aub niet tezamen met de betaling voor ambassadeurschap Aangenamer Leven, welke via de Triodos wordt geaccepteerd.
 6. Mochten er in bovenstaande tekst onduidelijkheden, onvolkomenheden of onwaarheden zijn geslopen, hoor/lees ik graag wat er gewijzigd cq besproken dient te worden.

 

Vriendelijke groet,
Arno