Waar lichaam en geest elkaar ontmoeten

Fhealme is the organisation and institute for those who experience the value's in live.  

Mijn naam is Marie-José van der Hout, gehuwd met mijn lieve man Henk, moeder van drie kinderen. Ik woon in Arnemuiden en deel graag mijn kennis en ervaring en wat ik rondom me heen zie gebeuren door Healy.  

Mijn verhaal

Ik ontdekte de Healy in augustus 2019. Toen ik vernam hoe de gezondheid van een kennis in korte tijd enorm verbeterd was, ben ik bij haar te rade gegaan. Na haar hele verhaal gehoord te hebben en dat van een paar vrienden, was ik wel overtuigd dat ik er zelf ook direct één wilde hebben. Niet omdat ik iets mankeerde, maar gewoon omdat ik weet wat frequentietherapie met het lichaam en de geest doet.


Afgelopen jaren heb ik samen met 2 van mijn 3 kinderen verschillende keren gebruik gemaakt van Frequentietherapie. Ik weet dus inmiddels wat het kan doen en een rekensommetje was snel gemaakt. Geen prijzige consulten meer, maar een eenmalige aanschaf. Ik zie de prijs als een peulenschil ten opzichte van het resultaat. Heerlijk om te zien wat Healy doet. Eén apparaatje voor het hele gezin, wat een genot! We gebruiken de Healy preventief voor een goede gezondheid, maar af en toe ook als eerste hulp bij hoofdpijn, spierpijn, slechte concentratie of ter ondersteuning bij het sporten en afslanken. Waar ik het meest van onder de indruk ben zijn de programma’s Meridianen en de Chakra’s. Zo mooi om te leren hoe wonderlijk het lichaam in elkaar zit.

Maakt mijn verhaal en de visie van Healy jou nieuwsgierig? Vraag dan een Vrijblijvend en GRATIS 1- op-1 Healy-Gesprek (+/- 1 uur) met mij aan. Dan gaan we samen kijken wat jouw persoonlijke wensen zijn en ontdekken we welke versie van de Healy het beste bij je past.

 

Gezonde Groet,
Marie-José

Neem even de tijd
Neem geen overhaaste beslissingen. Laat je gewoon goed informeren. Verzend dit aanvraagformulier en we maken een afspraak. Ik maak echt graag een uurtje vrij op het moment dat het ons beiden past. 

Lees binnenkort meer over ervaringen met Healy in het
Aangenamer Leven Magazine 

Advertorial

Onze geest en ons bewustzijn hebben invloed op ons lichaam. Ze kunnen het wakker maken of het moe maken, ze kunnen het ziek of gezond maken. Iedereen weet dit waarschijnlijk, want er is voldoende bewijs voor dit feit in de conventionele geneeskunde. 


Psychosomatische ziekten, in de volksmond vaak 'denkbeeldige' ziekten genoemd, kunnen 'echte' symptomen in het lichaam veroorzaken. De vraag is: wanneer is iemand ziek? De patiënten antwoordden uiteraard met verwijzing naar hun eigen situatie, daarbij verwijzend naar een lijst met hun symptomen. Je bent ziek als je een hoge bloeddruk hebt; als je lijdt aan depressie; wanneer je spijsvertering niet functioneert. Enzovoort, enzovoort.


Als je gezondheid op deze manier definieert, reduceer je mensen tot mechanische objecten waarvan de afzonderlijke delen van elkaar functioneren (of, in dit voorbeeld, niet functioneren). Maar zo zijn wij mensen niet gemaakt! Alles in ons is verbonden, van enkele orthopedische interacties tot de interacties van lichaam, geest en ziel, allemaal bij elkaar gehouden door betekenis.


Je kunt de gezondheidsproblemen van een mens niet classificeren en in laden plaatsen die zijn gelabeld met ICD-10-codes van A00 (cholera) helemaal tot B99 (niet-gespecificeerde infectieziekte, of 'Ik heb geen idee'). Personen kunnen ziek worden wanneer en omdat ze hun betekenis van binnen verliezen. Als ze niet meer zijn waar ze thuishoren, niet met hun missie leven. De maatregelen die we kunnen en moeten nemen tegen ziekten zijn daarom geen op zichzelf staande reparaties van afzonderlijke onderdelen; we moeten terug naar waar we werkelijk zouden moeten zijn.


Elk leven, hoe erg de huidige situatie ook is, heeft altijd betekenis, elk moment ervan. In een grotere context is dit de belangrijkste taak die ons is toegewezen. We moeten betekenis en geest terugbrengen in de natuurwetenschap, de psychologie en de geneeskunde. Dit schrijft Marcus Schmieke in zijn boek The Second Path. Marcus is de uitvinder en ontwikkelaar van o.a de Healy. Wat hij in gedachten had, was een apparaat dat iedereen elke dag kon gebruiken, iets compacts, eenvoudigs en praktisch.


Een kleine metgezel die waakt over ons welzijn en op een innovatieve manier kan helpen om problemen te voorkomen en ons welzijn te ondersteunen. 

Download hier de brochure