Waar doe ik het voor?

Aangenamer Leven is het doel

Aangenamer Leven is het gedachtegoed

1

Aangenamer Leven.
Daar draait het bij mij om. Aangenamer Leven. Welzijnswinkels, Reisorganisaties, Onroerend goed bedrijven, Werkverschaffers zijn daarbij een gereedschap. Niets meer en niets minder. Zeker het eerste jaar draait het mij niet om geld via te verdienen. Sterker nog, alles wat er in verdien stop ik terug in het netwerk zodat we allemaal, jij, ik en de goede doelen die eraan verbonden zijn, kunnen groeien en we de wereld voor onszelf als om ons heen mooier kunnen maken. Geen "leider" zijn in de zin van volgers kweken, dat doen er al zoveel, maar gewoon aan jezelf laten zien dat je het verschil maakt door te werken voor en delen van een gedachtegoed. Het gevoel van samen Aangenamer Leven delen. Dat zie ik, als ik het goed aanvoel, bij jou en degene die ik ook op deze pagina heb uitgenodigd terug. Daar sluit ik me graag bij aan. 

2

In de markt zetten van het gedachtegoed.
Als het puur om een product of dienst of merk gaat, dan laat ik dat graag aan anderen over. Dat is niet wat ik wil. Het vermarkten van een gedachtegoed is waar het mij om draait. Aangenamer Leven. Gewoon iets moois doen. Het vermarkten van gedachtegoed wordt overigens ook wel Concepting genoemd. Het mooie van het in de markt zetten van een gedachtegoed is niet alleen dat je je geweldig voelt en echt iets mag/kan betekenen, maar ook dat in beginsel niemand je begrijpt en dat je geen concurrentie hebt (zie ook het boek "Concepting"van Jan Rijkenberg). Een aanrader voor wie het verschil wil maken. 

3

Het gaat om wie, dan om wie en dan wie.
Waarom heb ik jou gevraagd om op deze site te kijken? Omdat ik inmiddels ervan overtuigd ben dat ik uitsluitend iets kan bereiken met de juiste mensen om me heen. Dus niet met hoeveel mensen, maar met de juiste mensen om me heen. Ik kan het mis hebben, maar ik heb het gevoel dat jij dat ook zo voelt en ziet. Met de juiste mensen met de juiste instelling bereik je veel en veel en veel meer dan dat een giga grote groep van ontevreden en ondankbare mensen ooit zal bereiken. De juiste mensen helpen elkaar, ongeacht hun kennis, kunde of achtergrond. Ze behalen prestaties die zijn weerga niet kennen en bereiken uiteindelijk (na veel tegenslagen en zelfs tegenwerking) doelen waar ze trotst op zijn. Dankbaarheid, persoonlijk resultaat, sociaal welzijn en zakelijk succes gaan daarbij hand in hand. 


Frank steunt de Hersenstichting
Roy steunt de Wounded Wariors
Arno steunt Hulphond Nederland  Geld verdienen en meer

4

Frank van Straalen's dochter kreeg op 8 jarige leeftijd twee hersenbloedingen in 1 week. Frank  heeft de Hersenstichting ingeschreven in zijn BuddyPass bedrijf. Hij betaalt maandelijks de $ 30,- en hoopt en gelooft dat hij door zijn actie de stichting tijdens en na zijn leven zal steunen. 

  

5

Roy Postema ziet door zijn werk bij defensie dagelijks om zich heen wat inzet voor anderen, ook in oorlogsgebied, kan betekenen voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van mensen. Roy steunt bewust Wounded Warriors en betaalt bewust het lidmaatschap.   

6

Ik (Arno) weet dat het leven niets is zonder geloof, hoop, vertrouwen, liefde en onvoorwaardelijke steun van een echte buddy. Een buddy die onvoorwaardelijk hulp biedt. Ik kies er bewust voor om Hulphond.nl te sponsoren en hoop en geloof dat ik zo mag en kan bijdragen in hun prachtig werk. 


Je hoeft niet mee te doen, het mag wel


7

NEE - NEE en nog een NEE.
Natuurlijk hoef je niet mee te doen en geen "goed" doel te gaan inbrengen zoals Frank, Roy of Arno. Het feit dat je je reeds hebt ingeschreven steunt al enorm. Daardoor kunnen we al doen wat we doen. Daarvoor bijzonder veel dank. 

8

Wil je wel (extra) investeren? 
Als ook jij een goed doel inschrijft kost je dat eenmalig X en daarna X,- per maand. 

9

Wat levert het op?
Het gevoel dat je iets doet wat ertoe doet. Dat is wat het oplevert. Dat is al onbetaalbaar. En ja, het zal een grote uitstraling naar de rest van de wereld en grote win-win situatie opleveren. Daar geloof ik oprecht in.


10

Samen maken we het verschil

Leven is een voorrecht.
Anderen helpen het leven aangenamer te maken is een keuze.