ConceptmanagerS


Een wereld van specialisten

 

Uitwerkers van goede ideeën

Ideeën van mensen die soms voor gek werden of worden versleten 

 • De ideeën worden hier omgezet naar een plan en het plan wordt uitgewerkt tot  actie en aanpak.
 • De conceptmanagers bouwen dus (uw of hun) idee of plan om in business en succes die dat plan verdient.
 • ConceptmanagerS zijn de paarden die de jou als ondernemende geest helpen de kar te trekken.
 • De ConceptmanagerS zijn de paarden die niet achter, maar voor de wagen worden gespannen en u niet tegenhouden, maar juist vooruit helpen
 • U met het idee zit in de wagen niet te klagen, maar draagt sterk bij door uw idee zoveel mogelijk in en op de wagen te zetten.
 • De ConceptsmangerS (werkpaarden) brengen u dan waar u wilt zijn.   
 • ConceptmanagerS is geen bedrijf, instelling, stichting of instantie.
  Dat wordt het ook niet.
 • ConceptmanagerS kiezen ervoor om (h)echt samen te werken en mensen met plan of mensen in in nood echt te helpen. Daar komt geen bank aan te pas.
 • ConceptmanagerS is onderdeel van het gedachtegoed van Aangenamer Leven en levert haar diensten en producten af aan U en de Ambassadeurs van Aangenamer Leven.

Aan welke zuilen wordt op dit moment zoal gewerkt?

Lees verder over Aangenamer Leven - Welzijn - WalkRider - Fhealme - Euro's - Bitcoins - Rijk - Vrij Zijn en .....


Omdat alles teveel is om ineens te behappen, worden slechts enkele concepten (zuilen) hieronder aangestipt.
Vergeet alles wat je tot nu toe hebt gehoord over Aangenamer Leven, Jifu & Bitcoin. Lees je rijk.


Aangenamer Leven

De 4 Zuilen 

1
De "Stichting"


"Stichting" Aangenamer Leven is/wordt een 100% ANBI - Algemeen Nut Beogende Instelling of gedeeld gedachtegoed en platform -  die zich bezig houdt om mensen en dieren in benarde posities de helpende hand te bieden. 100% voor het goede doel en 0% winstoogmerk. De "stichting" krijgt haar geld via zuil 2, 3 en 4 en heeft/krijgt een volledig onbezoldigd bestuur.

2
Onze Sites


Aangenamer Wonen - Aangenamer Werken en Aangenamer Welzijn zijn de drie eigen hoofd-werkmaatschappijen die daaronder ook weer werkmaatschappijen hebben. Zo zijn bijvoorbeeld Aangenamer Fietsen en Aangenamer Sporten onderdeel van Aangenamer Welzijn en hebben hun eigen sites en shops. ALLE werkmaatschappijen hebben een eigen kartrekker en eigen directeur.

3
Partners


Naast de sites en ondernemingen die onder de naam Aangenamer Reizen of Aangenamer Fietsen of welke Aangenamer naam dan ook werken, zijn er Partners en sites die onder een andere naam werken. Denk hier aan WalkRider.com (.ontwikkeling van (medisch) vervoermiddel, of een site zoals Fhealme.org (verzamelplaats en verkoopsite voor bijzondere ervaringen en producten). OOK deze sites en  werkmaatschappijen hebben een eigen kartrekker en eigen directeur.

 

 

4
Huurders


Er zijn bedrijven die via en van ons sites kunnen huren of gedeeltelijk eigenaar worden. Denk hier bijvoorbeeld aan Aangenamer Leasen (kan gehuurd worden door leasebedrijf) of Aangenamer Verhuizen (kan door verhuisbedrijven worden gehuurd) Aangenamer Slapen (door bedden-fabrikant) Etc. etc.  Die huurders betalen een X bedrag en kunnen dan hun producten en diensten hier aanbieden. Hier is ook weer sprake van eigen kartrekkers en directeuren     

 

 • De oprichting van de stichting vindt misschien plaats juni of juli of augustus 2020, heeft 3 onbezoldigde bestuursleden en plaats voor krachtige mede-bestuurders.  Of het daadwerkelijk een stichting gaat worden wordt met jullie nog besproken. De kans dat het een gedeeld gedachtegoed zonder identiteit wordt waarvan jij, ik en alle andere ambassadeurs lid zijn zonder hiërarchie, is heel groot.  
 • ALLE ondernemingen in zuil 2, 3 en 4 dragen een gedeelte van hun winst af aan de stichting/platform/gedachtegoed.
 • ALLE ondernemingen in zuil 2, 3 en 4 dragen een gedeelte van hun winst af aan de AmbassadeursHier trekken we de streep

Alles wat je boven de streep hebt gelezen heeft betrekking op Aangenamer Leven en haar activiteiten. 

Alles wat je onder de streep gaat lezen heeft betrekking op:


JIFU + Bitcoins

Ook JIFU bestaat uit meerder zuilen.
We gaan er hier 3 benoemen

Vergis je niet....
De meeste mensen denken dat JIFU alleen maar reizen is. Maar nee.
DAT IS HET DUS NIET 

1
JIFU - REIZEN

Met deze zuil is JIFU in februari 2019 gestart. Vooraf heb ik tegen iedereen echt gezegd van verwacht hier de eerste 3 jaren geen winst. Dit is een START fase. Zeker door Corona en ook omdat het "te" Amerikaans werd gebracht afgelopen leerjaar, blijkt ook wel dat tot nu toe zo is. Maar wat gebeurt er als zometeen de grenzen en Hotels weer open gaan en als je HELDERE Nederlandse info krijgt? 

2
JIFU - SHOPS

Deze zuil wordt naar mijn idee een krachtbron van jewelste. Door deze shop is/wordt het voor verkopers mogelijk om MINDER te betalen bij aanschaf van nieuwe of gebruikte producten, terwijl kopers MEER ontvangen bij verkoop van nieuwe of gebruikte producten. Het is bijna niet te geloven, maar echt het kan en het is zo. kijk naar mijn webinar en ik laat het je zien  

3
JIFU - COINS

Er zijn tig- bedrijven die tegenwoordig met een eigen coin komen. Ook JIFU doet dat. In de webinar laat ik je graag zien waarom ik voor 10 cent coins aan ga schaffen. Anders dan andere diverse (shit) en goede coins heeft dit 0,00 dus helemaal NIETS met MLM te maken. Ik wordt dus niet betaald om wie dan ook coins aan te smeren en te wachten of die ooit weleens echt waarde opleveren..   


Ook hier trekken we weer een dikke streep en gaan we verder met:

Bitcoins

Ook dit staat dus weer los van Aangenamer Leven en los van Jifu............... ALHOEWEL.   

1

Ik dacht altijd dat je voor een vermogen moest investeren in bitcoin en dat je ze maar op een paar plaatsen ter wereld kan gebruiken. Nee dus. Voor nog geen drie tientjes heb je ze al en kan je gewoon IEDERE bitcoin uitbetaald in Euro's uit de flappentapper pinnen .  

2

Ik dacht altijd dat al die coins een geldklopperij was zonder enige toekomst en dat alles met die coins in elkaar zou storten. Als mensen me vroegen om dat eens uit te leggen stond ik met mijn mond vol tanden. Ik behoorde tot die 99.99% van de mensen die zonder enige kennis gewoon zei van, nee het klopt gewoon niet met die dingen. Ik moet er niets van weten. Herken jij jezelf hier ook in? 

3

Ik dacht altijd dat echte goeie trainingen en informatie over deze muntjes een vermogen zouden kosten en ik daarna er nog de ballen van zou snappen.
Als ik op internet ging kijken kwam en kom ik daar echt hele goeie filmpjes op youtube tegen, maar zie ook heel veel "schimmige" figuren met heel ingewikkelde kreten die maar "tig"euro of dollar vragen voor een of andere onduidelijk opleiding. 

4 Masterclass

Als ik in 2009 geweten had wat Amazon - Bitcoin - Google - en noem alle grote jongens maar op, nu in 2020 waard zouden zijn, dan had ik daar als jong kereltje mijn tijd en spaar-centjes in geïnvesteerd.
Die tijd kan en wil ik ook niet terug draaien. Die tijd is voorbij. Die boot heb ik gemist en daar ga ik niet over zeuren.

5
Masterclass 

Wil jij als je met tennis of welke sport of welk vak dan ook geld wilt verdienen les krijgen via amateurs die zeggen dat ze goed zijn of toch liever van mensen zoals Nadal of Federer?  

6
Voor € -,- ?

Als je, net als ik, wilt leren van de pro en echt kennis wil verzamelen over Bitcoin en wat je ermee kan doen en hoe je er eventueel mee kan beleggen, dan kan je de Masterclass volgen die ik heb gevolgd en nog steeds volg. Dat kost je slecht BTC 0,015, Die paar honderd euro is een schijntje van de waarde die deze opleiding je geeft.  

7
Zelfs voordeliger

Zet je maandelijke betaling bij JIFU 1 maand aan, kijk het aan, en volg de Masterclass geheel GRATIS. Het scheelt je honderden euro aan opleidingskosten en zou je weleens heel, heel veel in de toekomst kunnen brengen. Pure vrijheid. 

8
Ik help je

Interesse en weet je niet meer precies hoe alles moet? Ik help je. Ook tijdens het studie en verdientraject kan je (bij gezondheid) op me rekenen,.Stuur me een appje en ik bel je. Let wel op svp. Wees er, zonder je te pushen, wel snel bij als je echt interesse hebt. Bij 25 aanmeldingen moet ik namelijk even -stop - zeggen. Ik hoop en weet dat je dat kan en zal begrijpen. 0610-723883  

Arno


Nog een opmerking

Door de masterclass te volgen steun je, ook al staat het er los van, indirect de nieuw te vormen Stichting Aangenamer Leven, die zich 100% belangeloos inzet voor hulpbehoevende mensen en dieren.  Als tweede geef je jezelf een bijzonder sterke positie in een bedrijf dat de komende jaren weleens heel erg zou kunnen gaan verrassen en last but not least, doe je onbetaalbare kennis op waar je niets mee hoeft, maar wel alles mee kan doen in de rest van je leven.   


Geen spat veranderd!?

Ik kan wel denken dat ik geen spat ben veranderd en ook mijn schat van een vrouw hetzelfde is gebleven, maar is dat zo?
Nee dus. Dat is me inmiddels wel helder.
In 1983 kreeg ik betaald in guldens en dacht dat mijn inkomen wel zou blijven groeien.
Ik betaalde ons wijntje in Spanje met peseta's.
Ik dacht dat ik met professionele sport mijn geld zou blijven verdienen. I was wrong.
Nu kan en mag me gelukkig prijzen dat ik nog 25-30 uurtjes per week thuis kan werken.     
Zouden de banken en het geld in de loop der tijd wel hetzelfde blijven?

Ik weet het niet zeker, maar durf wel
10 florijn, 500 Belgische Franc, 20 D-Mark, 1.600 Oostenrijkse Shilling of 25 gulden te verwedden dat het niet zo is. 
Zouden tijden veranderen?

Gelukkig blijft alles hetzelfde.
Toch!?

Eerst was er de mens die bang  bang was voor vuur en flitslicht

Een of andere gek ontdekte dat vuur licht en warmte bracht

Een andere mafkees bracht het licht en vuur naar binnen. 

Een nog grotere loser.  Edison.  5000 proeven mislukten. 


Toch kwam hij de gloeilamp die de wereld veranderde. 

Frits Philips zag daar wel brood in en was de volgende gek.

Hij bouwde de gloeilampen fabriek en maakte mensen rijk.  

Op dit moment denken nog steeds veel mensen dat Philips een gloeilampen-fabriek is.  


Enig idee wat het conglomeraat Philips nu (allemaal) doet en hoe een aantal topfunctionarissen zich laat uitbetalen?

De man(nen) achter facebook

Zoekresultaten: 

Facebook - Wikipedia - nl.wikipedia.org › wiki › Facebook

Een van de oprichters was Zuckerberg, de andere oprichters waren Eduardo Saverin, Andrew McCollum, Dustin Moskovitz en Chris Hughes.

 

Wie zijn dan die roeiers?