Info voor potentieel partners aangaande
Artikelen - Diensten - Oplossingen voor Gezondheid en Welzijn

Healy
(Marie-José en/of Johan)

Visolie
(Annet)

Dreugfel
(Henry)
 

Hallo Marie-Jose, Johan, Annet en Henry,
Ik laat jullie dit als eerste zien en zal je in de nabije toekomst ook voorstellen aan andere partners die zich gemeld hebben om met kwaliteitsoplossingen de wereld te veroveren. Niche oplossingen en diensten die elkaar niet bijten, maar aanvullen.
Vooraf wil ik aangeven dat we uitsluitend mensen/oplossingen toelaten als daar 3 van de 4 eerste partners in instemmen.
 
Waarom deze site en deze uitleg:
Jullie dachten waarschijnlijk dat jullie producten/oplossingen - als we gaan samenwerken - aangeboden zouden worden via 1 webshop.
Dat is niet zo. Naast Fhealme.org wordt ook gewerkt aan de sites achter nog 5 verkoopkanalen. 5 verkoopkanalen uit een totaal andere invalshoek en met totaal andere benadering en voor totaal andere volggroepen worden gemaakt. 

- Die sites gaan niet eens op elkaar lijken en worden door verschillende professionals gemaakt - .

Die sites dienen slechts 1 gezamenlijk belang en dat is:
Hoe kan je met en via je gedachtegoed heel de wereld (niet alle doelgroepen, maar alle volggroepen) zoveel mogelijk uitstekende oplossingen, producten en diensten bieden en mensen helpen deze oplossingen, producten of diensten via onze diensten aan te schaffen. 

Je doet dat door andere stappen te zetten dan 99,9% doet     


De 6 sites en shops zijn:

1 - Fhealme.org

Doorverwijzers naar deze site/shop zijn onder andere:
Fhealme.nl
Fhealme.com 

2 - HealtWinners.eu

Doorverwijzers naar deze shop/site zijn onder andere:
HealthWinners.nl
Health-Winners.nl

3 - GLIJV.nl

Doorverwijzers naar deze shop/site zijn onder andere:
Gewoonechtlekkerinjevel.nl
Gewoon-lekker-in-je-vel..nl

4 - FhealGood.com

Doorverwijzers naar deze site/shop onder andere:
FhealGood.nl

5 - FhealGreat.com

Doorverwijzers naar deze site/shop onder andere:
FhealGreat.nl

6 - OnzeWelzijnsWinkel.nl

Doorverwijzing hoofdzakelijk vanuit de AangenamerLeven organisatie.  

Welke oplossingen bieden we voor welke volggroep op welke site?

 

 1. Fhealme.org
  Zoals reeds eerder aangegeven richt Fhealme.org zich (wereldwijd) op mensen die een sterk gevoel hebben bij andere krachten en invloeden dan alleen in wat we zien. Ik spreek niet graag over doelgroep, maar over de mensen die zich senang voelen bij een bepaalde groep of bedrijf. Fhealme.org is duidelijk een groep/site waar mensen met een "hoger" bewustzijn zich thuis voelen en geloof en waarde aan hechten.

 2. HealhWinners.eu
  Voor mensen in Europa die zich meer thuis voelen bij wat de apotheek en drogist zegt is er HealthWinners.eu Een cleane webshop en pagina die "medisch" wetenschappelijke informatie verstrekt en een verademing dient te zijn voor mensen die a) medisch verantwoord gericht zijn en b) een soort afkeer hebben tegen alternatieve geneeswijze of aanpak.

 3. GLIJV.nl
  GlIJV staat voor: Gewoon-Lekker-In-Je-Vel en richt zich op een "jonger" voelend publiek dat de termen "Happy" en "dat voelt zo lekker" vaak zegt of uit wil stralen. GLIJV.nl is/kan ook een soort nieuw woord dat moet inburgeren (zoals Jysk en Ikea bijvoorbeeld) worden voor mensen die even googelen of even netflixen ook het nu kunnen hebben over even glijven. Een specifieke, maar niet te onderschatten groep. Op deze sites zouden ook T-shirts, bekers, petjes en andere gadgets  etc verkocht kunnen worden met: gewoon-lekker-in-je-vel-ga-naar-glijv-punt-en-el-GLIJV.NL-gewoon-lekker-in-je-vel-ga-naar-glijv-punt-en-el-GLIJV.NL. Puur gericht op Nederland.

 4. Fhealgood.com
  Gericht op "oudere"groep die gaat voor kwaliteit en vitaliteit. Heel bewust een wereldwijde aanpak voor mensen die de anderen adviseren om achter de geraniums weg te komen en een "nieuwe"levensstijl gaan omarmen..

 5. Fhealgreat.com
  Gericht op de sportieve en actieve mensen die zich prettig voelen bij de sportschool mentaliteit. Zweten, adrenaline, endorfine en een lichaam zien en voelen waar je je heerlijk sportief en fit in voelt.

 6. OnzeWelzijnsWinkel.nl
  Nederlandse site voor mensen die kwaliteitsproducten zoeken op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Een nette en schone webshop met mooie korte uitleg en aanbod van kwaliteitsproducten voor zowel baby-jeugd-junioren-senioren-handicap-beperking. DE site/shop voor Nederlanders die kwaliteit boven prijs zetten en het beste aanbod voor een hoge of schappelijke prijs geadviseerd wensen te krijgen. Deze shop zal sterk geadviseerd worden door en aan mensen die hun dierbaren het beste van het beste gunnen en willen geven.           

   Zes totaal verschillende invalshoeken dus om voor iedereen de oplossing en/of hulp te bieden waar men naar zoekt en zich senang bij voelt 


Wat is de rol van AangenamerLeven.nl ?


Wat is de rol van andere partijen of "schreeuwende" organisaties?


Financieel of ander advies door partners of sites?

Geen bemoeienis

Gedachtegoed & Ambassadeurs zijn de initiatiefnemers, bemoeien zich niet met uitvoering en ontvangen, "volledige" winst. 

Geen

Inmenging of promotie van Jifu, GTE of wat dan ook wordt hier niet geaccepteerd en getolereerd. Alles schoon

Ook uit den boze

De sites en shops en adviezen door partners zijn uitsluitend en alleen gericht op de producten die worden aangeboden.


Opmerking Aangenamer Leven

AangenamerLeven.nl is (mede) eigenaar/partner van alle bovenvermelde sites en shops en zal - subtiel en gericht - een verwijzende rol vervullen. Ambassadeurs van Aangenamer Leven zullen bovenvermelde sites promoten. Niet alleen omdat het uitstekende verkoopkanalen en sites zijn, maar ook omdat de ambassadeurs er belang bij hebben. Ze zijn immers "door hun ambassadeurschap" mede-eigenaar en delen mee in de winst. In de nabije toekomst zullen bovenvermeld artikelen wellicht ook verkocht worden in shops onder eigen naam zoals AangenamerWelzijn.nl - AangenamerGezond.com - AangenamerFit.com of andere relevante en adviserende sites.   

Concurentie?

Welke Concurentie?

De aanpak van "marketing" en "management" en "producten" is/wordt door veel mensen zo gedaan omdat het altijd zo is gedaan. 
Communiceren van een gedachtegoed is echter totaal iets anders dan promoten van een product,
Dat heet geen Marketing, maar dat heet Concepting.
De wijze waarop "de markt" wordt benaderd zal in dit geval dan ook heel sterk afwijken van wat nu de standaard is.
Geen doelgroepen, maar volggroepen.
Niet nummer 1 in Google, maar nummer 1 in de hoofden van de mensen.
 
Nu weet ik dat als je met een totaal nieuwe en frisse aanpak komt, te maken krijgt met de gevestigde orde.
"Betweters" die denken dat alles hetzelfde blijft zoals het was.
"Nieuwe" (be)denkers zoals ....... vul hier zelf de rij maar in, werden en worden verketterd en nog steeds voor gek verklaard. 
 
Het was Mahatma Ghandi die daar al van zei:
- Eerst negeren ze je
- Dan lachen ze je uit
- Dan gaan ze tegen je vechten
- Dan win je,

 

Nog een "laatste"opmerking aangaande start en snelheid.

Soms duurt het een grijzer baard en langer voordat ideeën werkelijk tot wasdom komen. Dat weet ik maar al te goed. Dat kan met allerlei zaken te maken hebben. Voordat ik mijn plannen op een goede manier kon en kan uitwerken is er heel wat water door de rivier gestroomd en zal dat ook nog wel doen.

Het typische is dat ik inderdaad - zoals Ghandi al zei - regelmatig ben genegeerd, voor gek en luchtfietser ben versleten en is er bewust en onbewust tegen me gevochten. Deuren bleven dicht of ideeën werden gejat. Op dit moment lijkt het wel of er een radicale omwenteling is. Investeerders en partners lijken zich plotseling in rijen van drie aan te dienen en willen helpen en investeren om het gedachtegoed van Aangenamer Leven en de bijbehorende organisatie - het conglomeraat - op poten te zetten.

Nu is het niet zo dat ik geen interesse heb om met al die investeerders te praten, maar zie hun bijdrage niet als het belangrijkste.
Met geld zal alles in een veel rapper tempo worden uitgewerkt dan zonder, maar alvorens ik kies voor mede-financiers moet en wil ik zeker weten dat het gedachtegoed nooit en te nimmer zal worden betaald of bepaald door geld.

Gezien het verleden wil ik met die keuze voor geld en partners heel voorzichtig omgaan. Ik neem dus daarom daarin liever geen beslissing dan de verkeerde beslissing. Het zou dus allemaal ietsjes langer beslag kunnen hebben voordat alle shops en sites staan,
Ik vraag hiervoor geen begrip, maar vertrouw erop dat jullie mijn standpunten hierin begrijpen.       

 

-Arno-