Aangenamer Werken
Altijd en Overal

Office Manager Reizen

Travelflix-Nederland.org


Functieomschrijving

Je bent de spil in ons bedrijf en HET aanspreekpunt voor klanten, zelfstandig reisadviseurs, reisorganisaties en partners in ons jong, maar o zo dynamische bedrijf. Zeker op het moment dat de corona-crisis zijn einde nadert zal je het heel druk kunnen krijgen met het - op professionele en vooral eerlijke en humane wijze - communiceren met klant. 

Je werkt vanuit huis of waar jij je ook prettig voelt

Inderdaad, je huis, een hooiberg of plek op de fietsroute, jij bepaalt waar je werkt.
Sta je er dan alleen voor en heb je geen back-up van collega's of kantoor?
Zeker niet. We werken met een groeiend team van zelfstandig ondernemers die elkaar wekelijks minimaal één keer treffen via de moderne communicatiemiddelen en ééns per week of twee weken in het land. Daarnaast kan je altijd op het hoofdkantoor in Giessen terecht.   

 

Verantwoordelijkheden

 • Verrichten alle verschillende kantoor-communicatie werkzaamheden.
 • Zorgen voor een gastvrije ontvangst van iedereen die informatie vraagt over onze (h)eerlijke mogelijkheden.
 • Afhandelen van al het binnenkomend telefoon- en mail/app verkeer.
 • Boeken en monitoren van trein- en vliegreizen, taxi’s, overnachtingen, visumaanvragen, etc.
 • Ondersteunen van de facilitaire organisatie van TravelFlix zowel op kantoor als elders.
 • Werken volgens de ISO 13485 kwaliteitsstandaard.

Functie-eisen

 • Het belangrijkste is je ondernemende geest en vermogen tot nemen van initiatief.
 • Afgeronde, bij de functie passende opleiding,
 • Wat bedoelen we daarmee: Je opleiding is relevant, maar veel minder belangrijk dan je persoonlijkheid,
 • Je bent gewoon gedreven en geniet van het -mooie- werk dat zich aandient 
 • Bedreven in MS Office programma’s, waaronder Outlook, Word en Excel.
 • Je bent communicatief echt vaardig: vriendelijk, duidelijk en meedenkend.
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engels taal (mondeling en schriftelijk).
 • Je bent woonachtig in -de directe omgeving van- dat bepaal je dus helemaal zelf.

Travelflix

Travelflix is een wereldwijde organisatie (Travelflix.org) en expert op het gebied van koppelen van de beste reizen voor de laagste prijzen aan de mensen met de hoogste eisen op het gebied van reisgenot. We laten mensen die via Travelflix-Nederland reizen op een (h)eerlijke manier ervaren dat "voordeliger" reizen een rijke ervaring is. Mensen krijgen dezelfde kwaliteit die ze gewend waren (meestal meer) en besparen aanzienlijk op kosten.
Travelflix is een uniek concept met een unieke formule die gesteund wordt door "anders" denkende mensen. Travelflix biedt je wereldwijd ondersteuning door een gemotiveerd, internationaal team van circa 60 collega’s die bijdragen aan de kwaliteit van reizen en kwaliteit van leven. Ook op het gebied van educatie en doorgroeimogelijkheden zit je bij Travelflix-Nederland op de juiste plek.

Salaris en/of commissie?

Travelflix werkt met zzp-ers en/of ondernemende mensen die willen aanpakken. Je ontvangt een klein salaris of kostenvergoeding zodat je inkomen gegarandeerd is plus een hele mooie bonus die wel kan oplopen tot .....

 

Do we Match?

Stuur je motivatiebrief waarom jij die spil kan en zal zijn die wij zoeken. Appen kan ook. Bram van AangenamerWerken is de man die je graag te woord wil staan en maakt voor ons een eerste selectie met wie we om tafel gaan. Het nummer van Bram is: 0610-723883 en zijn mailadres is: Bram@Aangenamerwerken.nl.


Aangenamer Werken brengt mensen dichter bij elkaar

De betere werkplek
Tip of Advertentie?
Een beetje van allebei. Hoe zorg je ervoor dat je werkplek tegelijkertijd duurzaam, ecologisch verantwoord, ergonomisch, een rust-punt, inspiratiebron en fundament van effectiviteit is. Een plek waar je ook nog blij van wordt als je het design ziet en uitnodigt om plaats te nemen. Alles in één dus. Max Koogje is zo'n man die met passie voor en kennis van het vak u daar een enorme dienst mee kan bewijzen. Als drijvende kracht achter Ergonomie Expert is hij de deskundige die we graag aanbevelen om uw werkplek tot die thuisbasis te maken waar u zich helemaal senang voelt.  De visie waarmee en manier waarop deze Energie Expert uw werkplek laat samensmelten tot die heerlijk (thuis)basis die helemaal bij u past is indrukwekkend.  Vragen? Neem gerust contact op met Max 013-3029491 en laat u persoonlijk en deskundig adviseren.
Het betere werk

Wat zou je voor werk doen als je financieel totaal onafhankelijk was? Er zijn heel veel mensen die in eerste instantie werken voor geld en daarna pas kijken of ze wel hun werkelijke passie volgen. Bij Talent en Ambitie (onderdeel van Aangenamer Leven) wordt juist de kans geboden aan mensen die door het volgen van hun persoonlijke passie en ambitie hun levensstijl leidend willen laten zijn in hun inkomsten en niet andersom. Je talent ontdekken, oppoetsen en (jezelf) laten zien wat je graag en goed doet. 
Weet en voel je dat je talent hebt (dat heeft echt iedereen) en heb je ambitie, maar is is het voor jezelf af en toe nog niet helemaal duidelijk wat het precies is of hoe je daarmee om kan gaan, neem dan eens contant op. Talent en Ambitie helpt je gewoon niet één stapje, maar alle stappen te zetten die bij je passen en waar jij je happy in voelt.