Op deze pagina vind je een aantal links van concepten waaraan gewerkt wordt en, niet perse in deze volgorde, de pilaren laten groeien waar Aangenamer Leven op rust en ondersteunt.Ondernemer in de schijnwerpers
De Absolute Nummer 1 is

De absolute #1 die we na de lancering van AangenamerLeven.nl en ConceptmanagerS.com aan iedereen bekend gaan maken is: www.ergonomieexpert.nl.  Hiermee zetten we de ondernemer Max in het zonlicht en laten we de (toekomstig) ambassadeurs en partners direct zien hoe een ondernemer en zijn of haar onderneming in de spotlight gezet wordt. 


Welke nummer #2 wordt is ook al duidelijk

Aangenamer Werken *zie ontwikkeling hier zal haar website met haar eerste vacature de opening zijn voor sites die met de naam Aangenamer gaan werken.  Nu zijn er in Nederland meer sites die met die naam werken, maar die worden niet gemeld in een link als officieel partner of onderdeel van Aangenamer Leven. Zodra Aangenamer Werken 'de lucht' ingaat wordt de link direct zichtbaar bij Aangenamerleven.nl  

Logo volgt deze week


Mogelijk nummer 3 - 4 - 5 

www.fhealme.org

 • Gericht op mensen die hun spirituele en/of andere gedachten willen delen.

 • Verdienmodel zit in aanbieden van producten en diensten via ambassadeurs.

  Denk hier aan Healy - Magneet(sieraden) - Behandelingen door aangesloten ambassadeurs en partners.

 • Kartrekkers leading ambassadors: Nog niet aanwezig.


https://www.travelflix-nederland.org/hoofdpagina-travelflix-arno

 • Reizen zoals kijken naar films. Dat is wat hier kan. Films kijk je bij Videoland of waar dan ook, net zoveel je maar wilt voor een vast bedrag per maand.

 • Via Travelflix krijg je de mogelijkheid om voor een abonnement van € 22,- per maand te reizen en verblijven voor de allerlaagste prijzen. Travelflix biedt gedurende de coronatijd de abonnementen zelfs gratis aan. 

www.walkrider.com

 • Voertuig in ontwikkeling.

 • Dit voertuig geeft de mogelijkheid tot revalidatie bij lopen en verplaatsen. Het is een combinatie van looprek/fiets/scootmobiel en is niet alleen geschikt voor revalidatie, maar ook een uitstekende manier om van A naar B te verplaatsen. Een revolutionair artikel die de auto terug kan dringen. 

 • Ontwikkelingsproces: Over het uitwerken van het concept en maken prototype worden momenteel gesprekken gevoerd met www.pontesmedical.com 

 • Verdienmodel: De WalkRider is een eigen product dat op de markt zal worden gebracht via www.walkrider.com en, zoals het er nu naar uitziet, de gezamenlijke UMC's via Pontes. 

 • Afzetgebied:

  1) Alle medische instellingen wereldwijd.

  2) Fietsdealers en andere mobiliteitspartners met licentie wereldwijd.

  3) Eigen WalkRider Webshop met verwijzing naar partners/dealers

 • Bij het aanklikken van de website www.walkrider.com word je nu nog doorgeleid naar www.aangenamerfietsen.nl 

  Dit is bewust om te voorkomen dat het concept niet, of niet juist, in de publiciteit komt     

 • Kartrekkers leading ambassadors: Nog niet aanwezig.   

Bovenstaand slechts een paar van de ondernemingen in ontwikkeling.
Ze worden bewust niet allemaal opgesomd en er kunnen ook geen rechten worden ontleend aan welke het snelste worden gelanceerd. Feit is dat Aangenamer Leven en al haar partners een groei zullen laten zien en meemaken waar niemand rekening mee houdt.   

Tot Slot
Er zijn een aantal mensen die mij inspireren. 
Hij is er één van: